How To: Ombre lippen

ombre lippen 4-tileDe ombre trend is begonnen bij het haar. De onderkant in een blonde tint en als maar bruiner naar boven toe, of omgekeerd. Na een tijdje begonnen mensen te experimenteren met meer opvallende kleuren zoals blauw, roos, oranje, … En nog een tijdje daarna werd ombre in bijna alles gebruikt. In kleding, op de lippen, gsmhoesjes, noem maar op. En ook gewoon in alle kleuren! Vandaag wil ik jullie een kleine tutorial laten zien over hoe je ombre lippen kan maken. Ik gebruik draagbare kleuren, zwart en rood, omdat ik het wel leuk vind om dit gewoon door de dag te dragen.

Als eerste moet je ervoor zorgen dat je lippen velletjes vrij zijn en dat ze niet te droog zijn, verzorgen dus!

20140121_113434-1De eerste echt stap is je lippen omranden met een zwart lippotlood of oogpotlood. Zorg ervoor dat het niet gewoon een dunne streep is maar teken het een beetje naar binnen toe, niet te veel want dan eindig je gewoon met zwarte lippen. Probeer de lijn zo zuiver mogelijk te maken, zeker bij donkere kleuren zie je foutjes heel snel. Dit ziet er trouwens echt grappig uit!

20140121_114150-1Breng dan je rode lipstick aan (ook over het zwart) en vervaag het zwart met een lippenseel naar binnen toe. Eigenlijk is dit het en is het dus helemaal  niet moeilijk! Je kan net zo veel vervagen als je zelf wil, wil je een donkerdere look dan vervaag je niet te veel, wil je net een lichtere look dan vervaag je het zwart meer zodat je meer van het rood ziet. Het enige waar je echt op moet letten is de zuivere lijn!

20140121_114215-1

20140121_114219-1

Dit is mijn resultaat! Het is redelijk donker geworden maar dat vind ik net zo leuk.

Wat vind jij van ombre lippen?

XOXO Jerka

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s