Nieuw bij NARS: Limited Edition NARSissist Eye & Cheek Palettes

NARSissist palettesHet make-up merk NARS is bij de meeste beauty-liefhebbers wel bekend denk ik. Als je nog niet van het merk zelf hebt gehoord, ken je misschien hun populairste producten wel: Albatross Highlighting Powder en Orgasm Blush. Deze peachy blush kan je terugvinden in het nieuwste cheek palette van NARS, samen met de limited edition highlighter Devotee en bronzer Laguna. Buiten fantastische gezichtsmake-up heeft NARS ook een heel gamma aan oogschaduw. In het NARSissist Eye palette zitten 15 oogschaduws die allemaal al eens eerder zijn uitgekomen of in het vaste assortiment zitten. Je kan er neutrale looks mee maken, maar er zitten ook donkere kleuren in waarmee je een fellere ooglook kan maken. Als je graag kennis wil maken met NARS, zijn deze twee limited edition palettes de perfecte keuze. Natuurlijk zijn de palettes ook een mooie aanvulling voor al bestaande NARS staches!

NARSissist eye2Nude palettes zijn de laatste jaren super populair. Er blijven er maar nieuwe uitkomen van alle verschillende merken. NARS heeft deze trend nu ook eindelijk gevolgd met het NARSassist Eye palette. Het palette bevat dus 15 kleuren, die van heel licht naar heel donker gaan. Er zitten highlighters in het palette, maar bijvoorbeeld ook een diep zwarte, donker blauwe en donker bruine oogschaduw. Je kan dus een lichte look maken voor een doordeweekse dag maar ook een opvallende, donkere look voor een feestje.

NARSissist eyeJe kan ontelbaar veel verschillende looks maken met dit palette, omdat ongeveer alle kleuren bij elkaar passen. Dat maakt dit palette ook heel goed voor diegenen die net met make-up beginnen en goed basis palette willen waar ze toch erg veel verschillende looks mee kunnen maken.

Er zijn verschillende meningen over dit palette. De ene is er heel enthousiast over, de andere vind het een totale flop. Zelf heb ik het palette niet (ik wil het wel heel graag!) dus ik kan er niet goed over oordelen.

Het palette kost rond de €50,00. Veel mensen waar hier verbaasd over, omdat de losse oogschaduws van NARS niet aan de goedkope kant zijn. Ik denkt dat als je alle oogschaduws uit dit palette apart koopt, dat je zo’n €125,00 betaald. €50,00 is dus een heel mooie prijs voor dit palette! Het palette is ongeveer 10 bij 20 cm groot en elke pan bevat 1 gram oogschaduw.

Een van mijn favoriete Youtubers, Claire Marshall, heeft een video gemaakt waarin ze het palette gebruikt.

NARSissist cheek2Het tweede palette uit deze limited edition collectie is het NARSissist Cheek palette. Dit palette bevat een highlighter, blush en bronzer. Perfect om je gezicht meer vorm en diepte te geven. De highlighter, Devotee, is een limited edition en zal dus niet apart uitkomen. Hij is alleen verkrijgbaar in dit palette. De blush, Orgasm, zit al een aantal jaren in het vaste assortiment van NARS en is mooi voor elke huidskleur. De bronzer, Laguna, is ook een bestseller van NARS. Deze kan je ook apart verkijgen.

NARSissist cheek1Bij dit palette krijg een mini blush brush. Niet zo mini dat je er moeilijk mee kan merken, maar net groot genoeg. Dit palette, samen met de blush kwast, is dus echt perfect om mee te reizen!

Als je Orgasm en Laguna al hebt, kan je dit palette beter niet kopen. Veel mensen vinden de highlighter niet zo speciaal en zeker niet zo mooi als de Albatross highlighter van NARS.

Het NARSissist Cheek palette samen met de blush brush kost €35,00. Elke pan bevat 2,27 gram product.

Ook dit palette heb ik niet in mijn bezit. Sinds Orgasm en Laguna bestsellers zijn van NARS denk ik dat dit palette heel fijn is. Zelf zou ik het fijner vinden als Albatross in dit palette zat, dan had ik hem denk ik echt wel gekocht.

Heb jij een NARSissist palette?

XOXO Jerka

Advertenties

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s