Vita Coco Natural Coconut Water

image

In Amerika is Vita Coco al een aantal jaren super populair. Veel bekende mensen zweren erbij en hebben op elke paparazzifoto wel een flesje in hun hand. Vita Coco is gemaakt van 100% kokosnoot water en is dus een heel gezonde dorstlesser. Sinds een aantal weken is Vita Coco verkrijgbaar in Delhaize en ooooh god, ik was zo blij toen ik deze vrolijke flesjes in de koelkasten zag staan, ik heb serieus een vreugde dansje gedaan in het midden van de winkel haha!

image

Ik had al een paar keer eerder Vita Coco gedronken, de gewone versie van 100% kokoswater. Zelf vind ik het niet super lekker om zo puur te drinken, maar in smoothies is het heerlijk. In Delhaize kan je ook een andere versie krijgen, namelijk Vita Coco met ananas. Deze vind ik wel heel lekker om puur te drinken, wel alleen als het gekoeld is, want warm vind ik het verschrikkelijk vies.

image

Vita Coco is dus een 100% natuurlijke drank, rijk aan mineralen die een extreem hydraterend effect hebben. Kokosnootwater bevat weinig calorieën, geen vet en wordt snel door het lichaam opgenomen. Kokoswater reinigt en ontgift je lichaam en bevat veel antioxidanten, wat zeer goed is voor je huid. Het versnelt de stofwisseling en geeft je zelfs extra energie.
image

Het kokosnootwater dat wordt gebruikt in Vita Coco komt van jonge, groene kokosnotenen bevat 20 keer meer kalium dan sportdranken. Hoe jonger de noot, hoe meer water deze bevat. In tegenstelling tot kokosmelk, die geperst wordt uit het vruchtvlees van oude, bruine kokosnoten. Vita Coco heeft een (h)eerlijke smaak en zorgt voor een natuurlijke hydratatie zonder toegevoegde suikers en kleurstoffen.

Omdat Vita Coco je energie geeft is het een perfect sportdrankje! Het is ook nog eens heel fris en dorstlessend, zeker het proberen waard als je water drinken tijdens het sporten een beetje beu bent.

Natural Vita Coco gebruik ik zelf dus vak in smoothies. Het geeft een extra frisse smaak aan je drankje en het bevat ook meer gezonde eigenschappen dan water.

image

Als je niet helemaal weg bent van de smaak vn Vita Coco maar je je lichaam toch een beetje extra wil geven, kan je Vita Coco invriezen als ijsblokjes en er dan een aantal in een glas water doen. Het water krijgt dan een subtiel, fris smaakje maar het is niet overheersend.

image

Ken jij Vita Coco al en zo ja, wat vind je ervan?

XOXO Jerka

Advertenties

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s