Little update

Er is weeral een tijdje niets online gekomen, omdat ik weeral geen internet heb… Sinds de helft van maart is alles weer opgebruikt en we weten nog steeds niet waarom. De vader van mijn vriend (die kent redelijk veel over computers) denkt dat het vrij onmogelijk is dat we een hacker hebben omdat er op 1 dag meer dan 100 GB verbruikt is. Ik hoop dat Proximus dit snel kan oplossen, maar eigenlijk betwijfel ik dat een beetje. Ze staan namelijk niet bekend voor hun goede klantenservice… Misschien kan ik mama nog overtuigen om over te stappen naar Telenet en hopelijk zijn alle problemen dan opgelost.

Beter nieuws is dat we een nieuwe boiler hebben en dat betekend ook dat het warm water weer perfect werkt! Eindelijk weer lekker land in bad liggen, zalig.

En nog beter nieuws: ik ga naar Parijs in mei! Mama en ik hebben dat heel spontaan besloten en volgende week gaan we al boeken. We zijn er beide al geweest dus de meeste toeristische dingen hebben we al gezien en gaan we dus overslagen. Er is dus lekker veel tijd om te shoppen (eindelijk nog is naar een Sephora!) en terrasjes te doen en om gewoon gezellig rond te lopen. Ik kijk er echt naar uit!

Nog iets leuk, ik verjaar bijna! Maandag word ik eindelijk 20, geen tiener meer, woopwoop. Ik ben altijd super excited voor mijn verjaardag en begin al 2 maanden ervoor af te tellen. Mijn vriend is dat ondertussen al helemaal beu maar ik kan er niets aan doen, I love birthdays!

Wat nog steeds een groot mysterie is voor mij, is mijn gezondheid. Begin februari heb ik 2 dagen op spoed gelegen omdat ik verschillende keren was flauwgevallen. Ze hebben toen helemaal niets gevonden dat de oorzaak zou kunnen zijn. Ik voel mij nog altijd verschillende keren per week heel slecht en de laatste 2 weken heb ik steeds vaker het gevoel dat ik elk moment kan flauwvallen. Volgende week vrijdag heb ik een afspraak bij de cardioloog en moet ik 2 dagen rondlopen met een hartmonitor. Langs de ene kant hoop ik dat er wordt gevonden wat er mis is maar langs de andere kant ook niet omdat ik een beetje bang ben voor wat ze dan zullen vinden. Ik wil me gewoon weer beter voelen en niet altijd bang zijn dat ik overal elk moment kan flauwvallen…

Een ander mysterie is de toekomst. Ik ben er nu vrij zeker van dat ik ga stoppen met studeren na dit schooljaar en ben ook al rustig op zoek naar werk. Het probleem is dat ik niet zeker weet of ik wel klaar ben om nu al te gaan werken. Mijn meter kwam met het idee om meer info te zoeken over MAC opleidingen. Ik weet dat je een opleiding moet volgen bij MAC voor je daar een job krijgt. Maar ik weet niet of je eerst aangenomen moet worden voor je die opleiding kan doen, of dat je eerst de opleiding moet doen en dan meer kans hebt om aangenomen te worden. Natuurlijk kan ik niets opzoeken zonder internet en moet ik daarmee dus wachten tot ik bij mijn vriend ben in het weekend. Dan komt dit artikel ook pas online, dan ben ik bij de boyfriend en heb ik dus ook internet.

Ik heb nog verschillende leuke artikelen in mijn hoofd rondzweven en ik heb nog leuke make-up besteld die ik heel graag wil reviewen, dus dat komt er in april zeker aan. Ik heb ook al een lange wishlist voor in Parijs en van al die prachtige producten komt er natuurlijk ook een review. Sorry dus voor de afwezigheid maar dat is allemaal de schuld van mijn stomme internet.

XOXO Jerka

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s